15.3.2024

KOPOS KOLÍN a.s., kā Čehu elektroinstalācijas materiālu ražotājs ar ilggadēju pieredzi, sniedz visaptverošus risinājumus dažādu būvniecības procesu vajadzībām.

Elektroinstalācijas kārbām lietajā betonā tiek izvirzītas augstas prasības attiecībā uz stingrību, blīvējumu, temperatūras noturību un ķīmisko izturību. Mūsu produktu klāstā ir kārbas, kas izgatavotas, izmantojot progresīvu dubultās injekcijas tehnoloģiju, kas ļauj izveidot kārbām elastīgas kabeļu ievadu membrānas. Mūsu klientiem ir iespēja izvēlēties no dažādiem kārbu veidiem ar atšķirīgu dziļumu un vākiem, kuriem ir dažādas formas un diametri. Visi šie varianti nodrošina augstu darba kvalitāti, ērtu lietošanu un savstarpēju savienojamību.
Turklāt mūsu jaunā betona kārbu sistēma piedāvā montāžas spārnus, kas ļauj tieši stiprināt kārbas pie metāla veidņiem vai izmantot spēcīgus adhēzijas magnētus, kas piestiprinās pie tērauda veidņiem. Turklāt ir arī balsti pretējai uzstādīšanai un griestu āķa balsts, kas nodrošina gaismekļu montāžu griestu kārbā.

Mēs nodrošinām arī virkni cauruļu, kas ir piemērotas lietam betonam, lai elektroinstalācija būtu ne tikai efektīvi paslēpta betonā, bet arī būtu droša un uzticama.

Jauna sistēma betonam