10.6.2022

Pieaugot enerģijas cenām, kā arī vides apsvērumu dēļ, arvien vairāk ēku īpašnieki šobrīd izvēlas savas ēkas siltināt. Kvalitatīva siltināšana ir atkarīga no labi izpildītiem visiem elementiem, ieskaitot elektroinstalāciju. Diemžēl, šodien sastopamies ar neatbilstoši izvēlētiem elektroinstalācijas materiāliem, kas nepareizi iestrādāti  izolācijas materiāla slāņos. Šo neprofesionālo instalāciju rezultāts ir bojāta fasāde, salīdzinoši īsā tās lietošanas laikā, kuras turpmākais remonts ir dārgs un bieži vien neiztiek bez redzamiem vizuāliem defektiem.

Kvalitatīvas elektroinstalācijas siltumizolācijā uzstādīšanas pamatā ir pareiza un stingra elektroinstalācijas materiāla noenkurošana, piemēram, slēdža kārbas uzstādīšana. Vēl viena svarīga iezīme ir siltuma tiltu samazināšana elektroinstalācijas vietā. Izpildot šīs divas pamatprasības, mēs iegūstam ilgu elektroinstalācijas kalpošanas laiku, kā arī nevainojamu pašu izolāciju un fasādi šīs instalācijas tuvumā.

KEFZ 80/VDZ - Rozešu un slēdžu kārbas nosiltinātām fasādēm ar manuālo urbi

KEFZ 80/VDZ_KB - Rozešu un slēdžu kārbas nosiltinātām fasādēm ar manuālo urbi   KEFZ 80/VDZ_KB - Rozešu un slēdžu kārbas nosiltinātām fasādēm ar manuālo urbi

Ierīču uzstādīšanai nosiltinātā fasādē no min. 80 mm izolācijas materiāla biezuma. Piemērots uzstādīšanai populārākajos Latvijas tirgus siltinājuma materiālos (polistirols, minerālvate). Uzstādīšana jau pabeigtā nosiltinātā fasādē. Sadales kārba ar noslēgtiem membrānas ievadiem. Komplektācijā iekļauts: skrūvju turētājs, elektroinstalācijas kārba, manuālās urbšanas komplekts, uzstādīšanas instrukcija, skrūves.

KEFZ 80/VDZ kārbas komplektā ietilpst vairāk reizes lietojams manuāls urbis, lai izveidotu vairāku caurumus priekš  KEFZ 80_KB kārbas uzstādīšanas.

MDFZ 80/VDZ - Montāžas plāksne nosiltinātām fasādēm ar manuālo urbi

MDFZ 80/VDZ_KB - Montāžas plāksne nosiltinātām fasādēm ar manuālo urbi   MDFZ 80/VDZ_KB - Montāžas plāksne nosiltinātām fasādēm ar manuālo urbi

Ierīču (sensoru, kameru u.c.) uzstādīšanai siltinātās fasādēs no min. 80 mm izolācijas slāņa biezuma. Piemērota uzstādīšanai populārākajos Latvijas tirgus siltinājuma materiālos (polistirols, minerālvate). Uzstādīšana jau pabeigtā nosiltinātā fasādē. Montāžas plāksne piemērota skrūvēm ar diam. no 4 līdz 5 mm. Pastāvīgā kravnesība 15 N. Komplektā iekļauts: skrūvju turētājs, montāžas plāksne, rokas urbšanas komplekts, montāžas instrukcija, skrūves.

Montāžas plākšņu komplektā MDFZ 80/VDZ ietilpst vairāk reizes lietojams manuāls urbis, lai izveidotu vairāku caurumus priekš MDFZ 80_KB plāksnēs uzstādīšanas.